Projekts, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

3C, SIA

Filozofu 3B-3, Jelgava LV-3001
Ceļu, ielu, laukumu projektēšana, Ceļu, ielu, ietvju, gājēju celiņu, pieturvietu, stāvlaukumu, veloceliņu, projektēšana, tehnisko projektu izstrāde, Ceļu, inženiertīklu projektēšana un būvuzraudzība, Ārējie ūdensvada tīkli projektēšana, kanalizācijas tīklu projektēšana, ceļu projektēšana Jelgava, inženiertīklu projektēšana

Digits, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 119, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
mēbeļu individuāls dizains un izstrāde, interjera dizains, interjera dizaina studija, interjera dizaina projekts

DH Solutions, SIA

Tīraine, Tīraines 36, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
siltumapgāde, siltumtīkli, projektēšana, būvuzraudzība, projektu vadība, siltumtrase, katlumāja, siltumenerģētika, biomasa, dabasgāze, granulas, būvprojekts, inženiertīkli, FIDIC , siltumenerģētika, inženiertehniskie pakalpojumi, apkure, ventilācija, kondicionēšana, siltummehānika, siltumapgādes tīkli, siltumapgādes ārējie

E Būvvadība, SIA

"Kargo", Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
meliorācija, meliorācijas darbi, projektu izstrāde, darbu veikšana, uzraudzība, saskaņošanas darbi, projekts

Inra Dizains, SIA, Projektēšanas darbi

Strādājam birojā, kontakti tikai attālināti.
Mazā Nometņu 1, Rīga LV-1002
, individuāls dizains, individuālas mēbeles, arhitektūra, dizains, interjers, mēbeles, interjera projekts , , mēbeļu projekts , projektēšana, ēku rekonstrukcija, arhitektūras projektēšana, individuālas mēbeles,

1 Energy, SIA

Alsungas 14A, Rīga, LV-1004
notekūdeņu attīrīšanas sistēmas, sadzīves notekūdeņu kanalizācijas sistēmas, ķīmiskās analīzes, skiču projekts , , tehniskais projekts , tehnoloģisko iekārtu piegāde, testēšana, tehniskā specifikācija, iepirkuma dokumentācija

Auskapital, SIA

Nometņu 32-20, Rīga, LV-1002
Konsultācijas būvniecībā, tāmēšana,projektēšana, projektu izstrāde,rekonstrukcija,renovācija, fasādes, fasādes siltināšana, siltināšanas darbi, apdares darbi, iekšējā apdare, betonēšana, betonēšanas darbi, grīdu ieklāšana,flīzēšana, sienu krāsošana, sienu apdare, griestu apdare,mūrēšana,špaktelēšana, elektromontāža,

Arhitektūras dizaina studija, SIA

Baložu 1-12, Rīga, LV-1048
Arhitektūras dizaina izstrādes process:

Formulējot pieeju arhitektūras dizaina izstrādes procesam, apbūvētās vides mijiedarbībai ar cilvēku un dabisko vidi ir jāmin, ka katrs klients un projekts ir individuāls, kas prasa savu pieeju, bet, vienmēr uzsākot projektēšanas darbus, veicam padziļinātu izpēti vietai, kā arī, klienta vēlmēm, lai izvērtētu un iepazītu klientu, viņa paradumus, personību, kā arī, stila un dizaina izjūtu, lai iegūtu funkcionālu un ērtu rezultātu lietotājam. Arhitektūras ietekme uz cilvēkiem, vidi un ekosistēmu, ietekmē būvniecības stāvokli visā pasaulē, savukārt, mainoties laikam, tehnoloģijām un sabiedrībai, attiecīgi mainās arhitektūra – stila iezīmes, materiāli, mērogi un mērķi. Vizuāli formulējot šī brīža laikmetīgos jauninājumus, rosinot veidot ēku projektus, kas ir jutīgi pret cilvēku, programmu un biotopu – cilvēkiem draudzīgu un videi draudzīgu arhitektūru.

''UKP birojs'', SIA

Vilces 5, Jelgava LV-3008
Apraksts: Uzņēmums veic ūdensapgādes un kanalizācijas (ieskaitot lietus ūdens kanalizāciju) ārējo un iekšējo tīklu projektu izstrādi. Katram klientam tiek piemērota individuāla pieeja.

Tolus, SIA

Rīga
Par uzņēmumu:

Būvuzņēmums "Tolus" ir viens no vadošajiem būvniecības uzņēmumiem Latvijā, kas ar savu bagāto pieredzi un kvalitatīvo darbu strādā starptautiskā līmenī, specializējamies dažāda mēroga būvniecības projektu īstenošanā. 

Piedāvājam plašu pakalpojumu spektru, kas ietve infrastruktūras objektus un būvniecību privātajā sektorā.

Stellum, SIA

Ozolkalnu 11, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Par uzņēmumu:

Mums ir svarīgi, lai tu būvē ar prieku: kvalitatīvi, viegli un vienkārši. Palīdzēsim realizēt tavu ieceri visās celtniecības jomās. Mūsu profesionalitāte būs pamats jūsu uzticībai. 

PADARAM, SIA

"Vecleči" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108
Par uzņēmumu:

Mēs lepojamies, ka spējam nodrošināt augstas kvalitātes celtniecības un ēku restaurāciju risinājumus plašam klientu lokam. Piedāvājam pilnu servisa klāstu - sākot no privātmāju restaurācijas līdz pat santehnikas darbiem. Mūsu profesionāļu komanda izmanto tikai augstākās kvalitātes materiālus, pielāgojoties uzstādītajam mērķim. Mēs strādājam Jūsu labā!

Elpoli, SIA

Jelgavas 1v, Daugavpils LV-5404
Apraksts:

SIA "Elpoli" veic konsultāciju, saskaņošanu, montāžu, objektu nodošanu pilnīgā gatavībā, elektroiekārtu iestatīšanu, ekspluatāciju, remontu, tehnisko apkopi, izpilda pilnu elektromērījumu kompleksu. Veicam elektroiekārtu, zibensnovedēju un pārsprieguma aizsardzības sistēmu, zemējuma, elektroenerģijas uzskaites iekārtu, elektroskapju un sadales iekārtu montāžu, pārbaudi un objektu nodošanu ekspluatācijā.

GastroBurg, SIA

Berģi, Jaunā Līgo 31, Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Par uzņēmumu:

SIA "GastroBurg" zīmols Vitrum vairāk kā 25 gadus specializējas restorānu, kafejnīcu, bāru, ēdnīcu un dažāda formāta pārtikas ražošanas uzņēmumu kompleksā aprīkošanā, kā arī ātrās ēdināšanas uzņēmumu organizēšanā. Uz šo dienu mūsu portfolio ir vairāk kā 5000 veiksmīgi realizētu objektu Latvijā, Igaunijā, Lietuvā, Vācijā, Dānijā, Norvēģijā, Zviedrijā, Lielbritānijā, Krievijā, Baltkrievijā un Kazahstānā. Veicot projekta izstrādi, mūsu menedžeri ievēros telpas īpatnības, Jūsu uzņēmuma individuālo specifiku, izstrādās tieši Jūsu uzņēmumam tehnoloģiskās un mārketinga rekomendācijas, apdomās ērtas darba vietas personālam un izveidos komfortablu zonu apmeklētājiem. Pareizi izvēlētais aprīkojums palīdzēs Jums dažādot ēdienkarti, samazināt izmaksas un paaugstināt konkurētspēju.Vitrum kolektīvs padarīs Jūsu ēdināšanas uzņēmumu veiksmīgu!

Latvijasmernieks.lv, SIA

E.Smiļģa 2a, Rīga, LV-1048
Pakalpojumi:: ✓ Zemes kadastrālā uzmērīšana; ✓ Zemes ierīcība; ✓ Topogrāfija; ✓ Inženierģeodēziskie darbi; ✓ Ceļu projektēšana; ✓ Ģeoloģija; ✓ Aerofotogrammetrija; ✓ 3D lāzerskenēšana. Jums interesē mūsu pakalpojumi? Mēs esam šeit, lai palīdzētu!:

Pilna mērniecības pakalpojumu pakete no būvniecības uzsākšanas līdz nodošanai ekspluatācijā.

WWTP Latvia, SIA

Ulbroka, Acones 2a, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2130
Notekūdeņu un attīrīšanas iekārtas:: ✓ BIO attīrīšanas iekārtas ✓ Attīrīšanas iekārtas privātmājām ✓ Attīrīšanas iekārtas ražotnēm un ciematiem ✓ Tilpnes ✓ Septiķa izbūve ✓ Ugunsdzēsības rezervuāri ✓ Naftas atdalītāji ✓ Tauku ķērāji ✓ Kompresori ✓ Smilšu atdalītājs ✓ Sūkņu stacijas

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

CEĻU KOMFORTS, SIA

Purva 12A, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Uzņēmums nodarbojas ar infrastruktūras objektu projektēšanu un būvuzraudzību. Piedāvājam ceļu, ielu, laukumu, sporta stadionu, lietus un sadzīves kanalizācijas, ūdensapgādes, elektroapgādes projektēšanu un būvuzraudzību, ekspertīzes un konsultācijas.

Orac Decor karnīzes, līstes, grīdlīstes, 3D paneļi, interjera dizaina salons

Mūkusalas 49 k-2, Rīga, LV-1004
LATVIJĀ KOPŠ 1993. GADA: Latvijā kopš 1993. gada ir zināmas augstākās klases interjera apdares materiālu ORAC DECOR (Beļģija) kolekcijas - karnīzes, līstes, aizkaru karnīzes, grīdlīstes, LED apgaismojuma profili, 3D paneļi. Jau vairākus gadu desmitus ORAC DECOR ® ir pasaules mēroga līderis profesionālas iekšējās apdares materiālu ražošanā. Orac Decor kolekciju materiāli ir izturīgi, ērti, viegli uzstādāmi un praktiski lietojami.

Projekts 3, SIA

Ūdens 12, Rīga LV-1007
Projektēšanas kompānija - "Projekts 3":

SIA "Projekts 3" ir projektēšanas kompānija, kas dibināta 2002. gada 17. janvārī ar mērķi izveidot spēcīgu, konkurēt spējīgu inženieru komandu transportbūvju infrastruktūras un ar to saistīto inženierkomunikāciju projektu izstrādē. Desmit gadu laikā uzņēmumā izveidojies pieredzējis un stabils kolektīvs, kurā nodarbināti dažāda profila sertificēti būvinženieri, kā arī pašlaik studējošie, topošie inženieri. Uzņēmumam izveidojusies laba sadarbība gan ar valsts, gan privātā sektora klientiem. SIA "Projekts 3" ir liela pieredze ceļu, ielu, tiltu, satiksmes pārvadu un ar tiem saistīto inženierkomunikāciju projektēšanā. Uzņēmuma darbības laikā izstrādāti gan valsts galveno autoceļu un tiltu, gan vietējo un reģionālo ceļu un tiltu, pilsētu ielu, kā arī māju un pagasta ceļu projekti. Uzņēmums ir piedalījies arī ceļu un tiltu tehniski ekonomisko izpētes projektu izstrādē.